Тамара Тренчевска

Тамара Тренчевска

Тамара Тренчевска е родена на 8 ноември 1993 година во Скопје каде го заврши основното и средното образование. Дипломираше на Правниот Факултет “Јустинијан Први” при Државниот Универзитет “Свети Кирил и Методиј” во Скопје во Септември 2015 година. Од Октомври 2015...
Марко Силјановски

Марко Силјановски

Роден на 15 Август 1993 година во Скопје каде го заврши основното и средното образование. Дипломираше на Правниот Факултет при Првиот приватен Универзитет ФОН во Скопје во Јуни 2015 година. Од Октомври 2015 година е запишан на Мастер студии по Деловно право на...